bewaar
Chinese salade met limoendressing
Chinese salade met limoendressing
bewaar

Chinese salade met limoendressing

20 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

1

fougasse de boulogne

1

Chinese kool

2 eetlepels

zoete sojasaus

2 eetlepels

limoensap

6 eetlepels

wokolie

1 bakje

tofu roerbak pittig gekruid

1 zakje

peen julienne

1 bakje

taugé

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 ºC en brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Kool schoonmaken en in fijne reepjes snijden. Van limoensap, sojasaus en 2 el olie dressing kloppen en met zout en peper op smaak brengen. Van olie 2 el in wok verhitten en tofu in 3 min. bruin en gaar bakken. Tofu uit wok scheppen en warmhouden. Rest van olie verhitten. Kool en peen julienne 1 min. roerbakken. Taugé erdoor scheppen en nog 1 min. roerbakken. Groenten en dressing door elkaar scheppen, over vier borden verdelen en tofu erop leggen. Salade met brood serveren.