Tofusalade met limoendressing

580 kcal

20 min. bereiden

3/5

(41)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2004 week 34-35 - 2004 week 34-35

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 220 ºC en brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Kool schoonmaken en in fijne reepjes snijden. Van limoensap, sojasaus en 2 el olie dressing kloppen en met zout en peper op smaak brengen. Van olie 2 el in wok verhitten en tofu in 3 min. bruin en gaar bakken. Tofu uit wok scheppen en warmhouden. Rest van olie verhitten. Kool en peen julienne 1 min. roerbakken. Taugé erdoor scheppen en nog 1 min. roerbakken. Groenten en dressing door elkaar scheppen, over vier borden verdelen en tofu erop leggen. Salade met brood serveren.

Wat vond je van dit recept?

Tofusalade met limoendressing

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig