bewaar
Champignonroerbakschotel
Champignonroerbakschotel
bewaar

Champignonroerbakschotel

20 min. bereiden
109waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

3 el

olie

1 zak

champignon roerbakmix

½ bakje

boemboe voor nasi goreng

1

Chinese kool

1 bakje

tofu roerbak pittig gekruid

75 g

gezouten pinda's

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een beetje rijstkookwater op, giet de rijst af.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak op hoog vuur de Champignon roerbakmix 5 minuten. Voeg de boemboe toe en laat deze smelten. Schep de Chinese kool en de tofureepjes erbij en laat de kool al omscheppend slinken. Voeg eventueel een scheutje rijstkookwater toe als het te droog wordt. Schep de rijst erbij en roerbak de nasi ca. 5 minuten. Strooi de gezouten pinda's eroverheen of serveer ze er los bij.