bewaar
Kalfsoester met tonijnsalsa
Kalfsoester met tonijnsalsa
bewaar

Kalfsoester met tonijnsalsa

30 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ zak

aardappelkroketjes

2 x 350 g

sperziebonen

25 g

boter

4

kalfsoesters

1 blikje

tonijnstukken in water

3 eetlepels

mayonaise

2 eetlepels

kappertjes

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 250 ºC en kroketjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Sperziebonen schoonmaken en in 7 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en kalfsoesters in 6 min. bruin en gaar bakken. Kalfsoesters na bakken met zout en peper bestrooien. Tonijn afgieten en met mayonaise en kappertjes mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Kalfsoesters met tonijnsalsa, sperziebonen en kroketjes serveren.