bewaar
Gnocchi met kalfsoester
Gnocchi met kalfsoester
bewaar

Gnocchi met kalfsoester

20 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

50 g

roomboter

takjes

salie

500 g

gnocchi di patate

150 g

panklare snijbonen

2

kalfsoesters

Aan de slag

In grote pan water met zout aan de kook brengen. Van boter 1 eetlepel achterhouden, rest in steelpan op laag vuur laten smelten. Steeltjes van salie verwijderen, blad in reepjes snijden en door gesmolten boter mengen. Gnocchi in pan kokend water laten glijden, snijboontjes toevoegen en water opnieuw aan de kook brengen. Gnocchi in ca. 5 minuten gaar koken (gnocchi komen dan bovendrijven). Afgieten en warmhouden. Intussen in ruime koekenpan 1 eetlepel boter verhitten, kalfsoesters in ca. 7 minuten aan beide zijden bruin en van binnen rosé bakken. Gnocchi en snijbonen over twee borden verdelen, kalfsoester ernaast leggen. Warme salieboter erover schenken en bestrooien met versgemalen zwarte peper.