bewaar
Gnocchi met tomatensaus, schnitzel en spekjes
Gnocchi met tomatensaus, schnitzel en spekjes
bewaar

Gnocchi met tomatensaus, schnitzel en spekjes

20 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

broccoli

1

varkensschnitzel

4 plakjes

ontbijtspek

2 eetlepels

boter

4 eetlepels

rode wijn

1 pakje

sugo traditionele

1 theelepel

gedroogde salie

1 pak

gnocchi di patate

Aan de slag

In pan 3 liter water aan de kook brengen. Broccoli in roosjes verdelen, stengel in stukken snijden. Schnitzels en spek in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten, vleesreepjes hierin bruinbakken. Wijn, tomatensaus en salie toevoegen. Saus op laag vuur 4-5 min. verwarmen. Intussen broccoli 3 min. koken, gnocchi erbij doen. Afgieten als gnocchi boven komen drijven. Gnocchi en broccoli over borden verdelen. Saus erover scheppen.