bewaar
Gnocchi met pompoen
Gnocchi met pompoen
bewaar

Gnocchi met pompoen

40 min. bereiden
137waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kleine

pompoen

1

ui

1 teen

knoflook

2 tl

kaneel

1 el

(of naar smaak) chilipoeder

1 bakje

cherrytomaatjes

4 el

olijfolie

1 pak

gnocchi di patate

50 g

Grana Padano (kaas)

Dit heb je nodig

  • bakblik

Aan de slag

Verwarm de ovengrill voor. Snijd de pompoen in parten van 2 cm dik. Verwijder de pitjes en zaadjes en snijd de parten in stukken (met schil). Schep in een ingevet bakblik de pompoen om met de uipartjes, knoflook, kaneel, chilipoeder en zout naar smaak. Leg de tomaatjes ernaast en verdeel de olie erover. Schuif het bakblik 10 cm onder het hete grillelement en rooster de groenten gaar en bruin in 20-25 minuten. Schep regelmatig om. Kook intussen de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op het pak. Schep de gnocchi in diepe borden. Bestrooi met de kaas en verdeel de pompoen en de tomaten erover.