Ingrediënten
4 personen
1 kleine
pompoen
1
ui
1 teen
knoflook
2 tl
kaneel
1 el
(of naar smaak) chilipoeder
1 bakje
cherrytomaatjes
4 el
olijfolie
1 pak
gnocchi di patate
50 g
Grana Padano (kaas)
Dit heb je nodig
bakblik
Aan de slag
Verwarm de ovengrill voor. Snijd de pompoen in parten van 2 cm dik. Verwijder de pitjes en zaadjes en snijd de parten in stukken (met schil). Schep in een ingevet bakblik de pompoen om met de uipartjes, knoflook, kaneel, chilipoeder en zout naar smaak. Leg de tomaatjes ernaast en verdeel de olie erover. Schuif het bakblik 10 cm onder het hete grillelement en rooster de groenten gaar en bruin in 20-25 minuten. Schep regelmatig om. Kook intussen de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op het pak. Schep de gnocchi in diepe borden. Bestrooi met de kaas en verdeel de pompoen en de tomaten erover.
Gnocchi met pompoen

hoofdgerecht
4 personen
450 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de ovengrill voor. Snijd de pompoen in parten van 2 cm dik. Verwijder de pitjes en zaadjes en snijd de parten in stukken (met schil). Schep in een ingevet bakblik de pompoen om met de uipartjes, knoflook, kaneel, chilipoeder en zout naar smaak. Leg de tomaatjes ernaast en verdeel de olie erover. Schuif het bakblik 10 cm onder het hete grillelement en rooster de groenten gaar en bruin in 20-25 minuten. Schep regelmatig om. Kook intussen de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op het pak. Schep de gnocchi in diepe borden. Bestrooi met de kaas en verdeel de pompoen en de tomaten erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 kleine pompoen
1 ui
1 teen knoflook
2 tl kaneel
1 el (of naar smaak) chilipoeder
1 bakje cherrytomaatjes
4 el olijfolie
1 pak gnocchi di patate
50 g Grana Padano (kaas)
Dit heb je nodig
bakblik