bewaar
Gnocchi met spruiten en spekjes
Gnocchi met spruiten en spekjes
bewaar

Gnocchi met spruiten en spekjes

20 min. bereiden
142waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

spruitjes

1 pak

gnocchi di patate

1 eetlepel

olijfolie

½ duobakje

magere spekreepjes

2 grote

uien

100 g

Grana Padano

Aan de slag

Spruiten schoonmaken en grote exemplaren halveren. In weinig water met wat zout spruiten in 10 min. beetgaar koken. Spruiten in vergiet goed laten uitlekken. Gnocchi volgens aanwijzingen op verpakking gaarkoken. In hapjespan olie verhitten en spekreepjes in 3 min. krokant bakken. Ui toevoegen en 3 min. meebakken. Spruiten en gnocchi door spek-uimengsel scheppen en nog 2 min. meebakken. Met kaasschaaf grove krullen van kaas schaven. Gerecht op smaak brengen met zout en peper. Gnocchi over vier borden verdelen en bestrooien met kaaskrullen.

tip

algemeenprijs per persoon 1.40 (in februari 2006)