bewaar
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
bewaar

Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus

15 min. bereiden
67waarderingen

Ingrediënten

2 eetlepels

pijnboompitten

2

kalfsoesters

25 g

boter

2 eetlepels

olijfolie

2 theelepels

gedroogde salie

3 teentjes

knoflook

1 eetlepel

balsamicoazijn

150 g

Marsala

1 bak

ravioli rossi

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

In pan ruim water met wat zout aan de kook brengen. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Kalfsoesters inwrijven met peper. In diepe koekenpan boter en olie verhitten en kalfsoesters in 5 min. rondom bruin en vanbinnen rosé bakken. Vlees op bord leggen, bestrooien met zout en onder aluminiumfolie warmhouden. Salie en knoflook door bakvet roeren en 1-2 min. zachtjes bakken. Balsamicoazijn erdoor roeren en snel laten verdampen. Marsala toevoegen en op hoog vuur iets laten inkoken, tot lichtgebonden jus. Ravioli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Voorzichtig afgieten en door saliejus scheppen. Ravioli over twee borden verdelen en bestrooien met pijnboompitten. Kalfsoesters ernaast leggen. Lekker met rucolasalade met artisjokharten.