Ingrediënten
2 personen
1
courgette
25 g
boter
1 bak
ravioli funghi porcini
2
biefstukken
125 ml
droge witte wijn
½ eetlepel
gedroogde salie
1 theelepel
bouillonpoeder
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
Aan de slag
Met koksmes courgette overlangs halveren, helften in plakjes snijden. In ruim kokend water met zout ravioli 3 min. zachtjes koken. Courgettestukjes toevoegen en nog 3-4 min. koken tot ravioli beetgaar is. Intussen in koekenpan boter verhitten en biefstukken afhankelijk van gewenste gaarheid in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rood of rosé bakken. Vlees uit pan nemen en in aluminiumfolie verpakt warmhouden. Vuur hoog zetten en aanbaksels losroeren met wijn, salie en bouillonpoeder. Jus iets inkoken. Ravioli-courgettemengsel in vergiet laten uitlekken en over twee borden verdelen. Biefstuk ernaast leggen en met saliejus overgieten.
Biefstuk met saliejus en ravioli

hoofdgerecht
2 personen
535 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Met koksmes courgette overlangs halveren, helften in plakjes snijden. In ruim kokend water met zout ravioli 3 min. zachtjes koken. Courgettestukjes toevoegen en nog 3-4 min. koken tot ravioli beetgaar is. Intussen in koekenpan boter verhitten en biefstukken afhankelijk van gewenste gaarheid in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rood of rosé bakken. Vlees uit pan nemen en in aluminiumfolie verpakt warmhouden. Vuur hoog zetten en aanbaksels losroeren met wijn, salie en bouillonpoeder. Jus iets inkoken. Ravioli-courgettemengsel in vergiet laten uitlekken en over twee borden verdelen. Biefstuk ernaast leggen en met saliejus overgieten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)1 courgette
25 g boter
1 bak ravioli funghi porcini
2 biefstukken
125 ml droge witte wijn
½ eetlepel gedroogde salie
1 theelepel bouillonpoeder
Dit heb je nodig
aluminiumfolie