bewaar
Ravioli met paddenstoelen en pancetta
Ravioli met paddenstoelen en pancetta
bewaar

Ravioli met paddenstoelen en pancetta

Smaakvol pastagerecht voor door de week.

20 min. bereiden
407waarderingen

Ingrediënten

4 personen

15 g

porcini gedroogd eekhoorntjesbrood

500 g

verse ravioli funghi porcini

200 g

aspergebroccoli

80 g

pancetta

2

sjalotten

2 takjes

vers salieblaadje

200 g

gesneden kastanjechampignons

200 g

crème fraîche

Smaakvol pastagerecht voor door de week.

Aan de slag

1

Week de funghi porcini 5 min. in heet water. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de aspergebroccoli in water met zout in 4 min. beetgaar.

2

Snijd ondertussen de pancetta in reepjes. Bak in een koekenpan zonder olie of boter de pancetta in 4 min. uit. Snipper de sjalot en snijd alleen de blaadjes van de salie in reepjes. Bak de sjalot en salie 1 min. mee. Voeg de champignons toe en bak nog 3 min. Schenk ondertussen de funghi porcini door een zeef, vang het weekvocht op. Meng de funghi porcini, crème fraîche en het vocht (25 ml per 100 g crème fraîche) door het pancettamengsel. Breng op smaak met peper.

3

Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep er de paddenstoelensaus op. Serveer met de aspergebroccoli.

combinatietipBestrooi de ravioli met wat rucola.

Paddenstoelen schoonmaken

Instructievideo - 01:30 min.