bewaar
Ravioli met paddenstoelen en pancetta
Ravioli met paddenstoelen en pancetta
bewaar

Ravioli met paddenstoelen en pancetta

Smaakvol pastagerecht voor door de week.

20 min. bereiden
409waarderingen

Ingrediënten

4 personen

15 g

porcini gedroogd eekhoorntjesbrood

500 g

verse ravioli funghi porcini

200 g

aspergebroccoli

80 g

pancetta

2

sjalotten

2 takjes

verse salieblaadjes

200 g

gesneden kastanjechampignons

200 g

crème fraîche

Smaakvol pastagerecht voor door de week.

Aan de slag

1

Week de funghi porcini 5 min. in heet water. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de aspergebroccoli in water met zout in 4 min. beetgaar.

2

Snijd ondertussen de pancetta in reepjes. Bak in een koekenpan zonder olie of boter de pancetta in 4 min. uit. Snipper de sjalot en snijd alleen de blaadjes van de salie in reepjes. Bak de sjalot en salie 1 min. mee. Voeg de champignons toe en bak nog 3 min. Schenk ondertussen de funghi porcini door een zeef, vang het weekvocht op. Meng de funghi porcini, crème fraîche en het vocht (25 ml per 100 g crème fraîche) door het pancettamengsel. Breng op smaak met peper.

3

Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep er de paddenstoelensaus op. Serveer met de aspergebroccoli.

combinatietipBestrooi de ravioli met wat rucola.

Paddenstoelen schoonmaken

Instructievideo - 01:30 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ravioli met paddenstoelen en pancetta

Smaakvol pastagerecht voor door de week.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig