Var­kens­haas met ge­vul­de ra­vi­o­li, pad­den­stoe­len & peul­tjes

Ravioli is een pastasoort gevuld met bijvoorbeeld ricotta en eekhoorntjesbrood.

(1) waardeer
italiaans hoofdgerecht Ravioli is een pastasoort gevuld met bijvoorbeeld ricotta en eekhoorntjesbrood. 4 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • hapjespan

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de varkenshaas in een stuk per persoon. Bestrooi aan beide kanten met peper en eventueel zout. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de varkenshaas in 12 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
  2. Snijd de salie fijn. Neem het vlees uit de pan en laat op een bord rusten onder een deksel of aluminiumfolie. Voeg de crème fraîche, de helft van de salie, de bouillontablet en het water toe aan het achtergebleven bakvet en verwarm 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.
  3. Kook ondertussen de pasta in 6 min. beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente, knoflook en de rest van de salie 5 min. op middelhoog vuur.
  4. Verdeel de pasta over de borden en verdeel de groente en varkenshaas erover. Verdeel de saus erover.

Tip:

Dit is een Allerhande Box recept.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 910 kcal
  • eiwit 54 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 40 g
    waarvan verzadigd 15 g
  • natrium 1.360 mg
  • vezels 10 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande Box Week 50 2018

Varkenshaas met gevulde ravioli, paddenstoelen & peultjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Var­kens­haas met ge­vul­de ra­vi­o­li, pad­den­stoe­len & peul­tjes

1
1
  • 540 g varkenshaas

Snijd de varkenshaas in een stuk per persoon. Bestrooi aan beide kanten met peper en eventueel zout.

2
2
  • 2 el milde olijfolie

Verhit de olie in een koekenpan en bak de varkenshaas in 12 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

3
3
  • 15 g verse salie

Snijd de salie fijn. Neem het vlees uit de pan en laat op een bord rusten onder een deksel of aluminiumfolie.

4
4
  • 200 g crème fraîche
  • 1 bospaddenstoelenbouillontablet
  • 150 ml kraanwater

Voeg de crème fraîche, de helft van de salie, de bouillontablet en het water toe aan het achtergebleven bakvet en verwarm 5 min. op middelhoog vuur.

5
5

Breng op smaak met peper.

6
6
  • 500 g verse ravioli funghi porcini
  • 2 tenen knoflook

Kook ondertussen de pasta in 6 min. beetgaar. Snijd de knoflook fijn.

7
7
  • 2 el milde olijfolie
  • 800 g koelverse Italiaans roerbakgroente tuinerwten, peultjes, peterselie

Verhit de rest van de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente, knoflook en de rest van de salie 5 min. op middelhoog vuur.

8
8

Verdeel de pasta over de borden en verdeel de groente en varkenshaas erover. Verdeel de saus erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.