bewaar
Ravioli met gorgonzolasaus
Ravioli met gorgonzolasaus
bewaar

Ravioli met gorgonzolasaus

Heerlijk met de pittige kick van de gorgonzola.

15 min. bereiden
264waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

sjalotten

300 g

prei

1 el

traditionele olijfolie

2 tl

gedroogde dragon

330 ml

tomato frito

135 g

gorgonzola

250 g

verse ravioli funghi porcini

10 g

verse platte peterselie

Heerlijk met de pittige kick van de gorgonzola.

Aan de slag

1

Breng een pan ruim water aan de kook. Pel ondertussen de sjalotten en snijd in dunne ringen. Maak de prei schoon, was en snijd in dunne ringen. Verhit de olie in de hapjespan en bak de sjalot, prei en dragon 5 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig.

2

Voeg de tomatensaus toe en verkruimel 2/3 van de gorgonzola erover. Verwarm 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Voeg ondertussen, als het water kookt, de ravioli en eventueel zout toe en kook in 4 min. beetgaar.

4

Snijd ondertussen de peterselie fijn.

5

Giet de pasta af en verdeel over de borden. Verdeel de saus erover en verkruimel de rest van de gorgonzola erover. Bestrooi met de peterselie.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

combinatietipLekker met een rucolasalade met tomaat en pijnboompitten.

Prei wassen

Instructievideo - 00:29 min.