bewaar
Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
bewaar

Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus

Deze vegapasta is niet alleen superlekker, maar staat ook nog eens in een kwartier op tafel.

15 min. bereiden
90waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

300 g

gesneden prei

1

paddenstoelenbouillontablet

250 g

mascarpone

50 ml

cognac

20 g

verse platte peterselie

400 g

gesneden kastanjechampignons

500 g

verse ravioli funghi porcini

250 g

cherrytomaten aan de tak

Deze vegapasta is niet alleen superlekker, maar staat ook nog eens in een kwartier op tafel.

Aan de slag

1

Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de prei 4 min. op middelhoog vuur. Verkruimel de bouillontablet erboven, voeg de mascarpone toe en schep 1 min. goed om. Voeg de cognac toe en schep om. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de champignons 6 min. op middelhoog vuur. Draai het vuur uit en schep voorzichtig de peterselie erdoor.

2

Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar vang 50 ml van het kookvocht op.

3

Meng de ravioli met de mascarponesaus en het kookvocht. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de ravioli in diepe borden en verdeel de champignons en tomaten aan de tak erover.

algemeenRooster voor extra smaak de tomaten aan de tak ca. 10 min. op 180 °C in het midden van de oven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus

Deze vegapasta is niet alleen superlekker, maar staat ook nog eens in een kwartier op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig