bewaar
Ravioli met basilicumsaus
Ravioli met basilicumsaus
bewaar

Ravioli met basilicumsaus

Kruidige saus past perfect bij paddenstoelenpasta.

15 min. bereiden
88waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

courgette

250 g

kastanjechampignon

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

150 g

gesneden uien

390 g

basis voor pastasaus basilicum

500 g

verse ravioli funghi porcini

2 stuks

takje rozemarijn

Kruidige saus past perfect bij paddenstoelenpasta.

Aan de slag

1

Halveer de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de champignons in kwarten. Snijd de knoflook fijn.

2

Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook 1 min. op laag vuur. Voeg de courgette en champignons toe en bak op hoog vuur 4 min. mee. Voeg de pastasaus toe en laat nog 4 min. op laag vuur koken.

3

Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snijd de naaldjes van de rozemarijn fijn, voeg toe aan de pastasaus en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de ravioli met de pastasaus.

tip

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.