
Ravioli met basilicumsaus
Kruidige saus past perfect bij paddenstoelenpasta.
Ingrediënten
4 personen
1
courgette
250 g
kastanjechampignon
1 teen
knoflook
2 el
traditionele olijfolie
150 g
gesneden uien
390 g
basis voor pastasaus basilicum
500 g
verse ravioli funghi porcini
2 stuks
takje rozemarijn
Aan de slag
Halveer de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de champignons in kwarten. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook 1 min. op laag vuur. Voeg de courgette en champignons toe en bak op hoog vuur 4 min. mee. Voeg de pastasaus toe en laat nog 4 min. op laag vuur koken.
Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snijd de naaldjes van de rozemarijn fijn, voeg toe aan de pastasaus en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de ravioli met de pastasaus.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.