bewaar
Paddenstoelenrisotto met geitenkaas
Paddenstoelenrisotto met geitenkaas
bewaar

Paddenstoelenrisotto met geitenkaas

Proef in deze paddenstoelenrisotto de smaak van de herfst. Risotto vraagt wat geduld, maar dat is het waard.

30 min. bereiden
346waarderingen

Ingrediënten

4 personen

275 g

risotto ai funghi

2

uien

250 g

gesneden kastanjechampignons

2 el

traditionele olijfolie

600 g

witlof

240 g

zachte geitenkaas

Proef in deze paddenstoelenrisotto de smaak van de herfst. Risotto vraagt wat geduld, maar dat is het waard.

Aan de slag

1

Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snipper de ui. Fruit in een wok of hapjespan de ui en de champignons in de olie 5 min., tot de paddenstoelen vocht loslaten.

3

Snijd de witlof in reepjes. Voeg de witlof toe en roerbak nog 1 min. Schep de risotto erdoor. Verkruimel de geitenkaas en schep deze vlak voor het serveren door de risotto. Serveer direct.

Risotto maken

Instructievideo - 04:45 min.