bewaar
Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto
Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto
bewaar

Kipfilet pesto met paddenstoelenrisotto

De pesto kip koop je al voorbereid, dus met weinig werk zet je iets bijzonders op tafel.

30 min. bereiden
94waarderingen

Ingrediënten

4 personen

275 g

risotto ai funghi

250 g

kastanjechampignon

3 el

vloeibare margarine

4

pestokipfilet ovenschotels

450 g

Italiaanse roerbakmix

De pesto kip koop je al voorbereid, dus met weinig werk zet je iets bijzonders op tafel.

Aan de slag

1

Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Verhit 1 el margarine in een koekenpan en bak de champignons 5 min. Schep de champignons bij de risotto.

2

Verhit in een andere koekenpan met antiaanbaklaag 1 el margarine en bak de kipfilets in 20 min. bruin en gaar. Verhit de rest van de margarine in de koekenpan (met de champignons) en laat de roerbakmix op matig vuur ontdooien. Roerbak daarna op hoog vuur 5 min. Serveer de kipfilets met de risotto en groenten.

Risotto maken

Instructievideo - 04:45 min.