Ravioli met rosbief en sinaasappel

Advertentie
Ingrediënten
- 2 bakken ravioli rossi (a 250 g)
- 2 zakken broccoliroosjes (a 300 g)
- 2 handsinaasappels (op kamertemperatuur)
- 2 eetlepels groene olijventapenade (bakje a 100 g)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden (of tijm)
- 2 maal 100 g rosbief (vleeswaren)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Ravioli in ruime pan in 8 min. gaarkoken. Broccoli in weinig water met zout in 4 min. beetgaar koken en afgieten. Sinaasappels dik schillen en boven schaal (om sap op te vangen) partjes tussen vliezen uitsnijden. Tapenade, olie en kruiden door sap roeren. Ravioli en broccoli laten uitlekken. Ravioli mengen met broccoli, rosbief, sinaasappelpartjes en dressing. Op smaak brengen met zout en peper. Ravioli over vier borden verdelen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 515 kcal
- eiwit 33 g
- koolhydraten 53 g
- vet 19 g