bewaar
Ravioli met rosbief en sinaasappel
Ravioli met rosbief en sinaasappel
bewaar

Ravioli met rosbief en sinaasappel

20 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 bakken

ravioli rossi

2 zakken

broccoliroosjes

2

handsinaasappels

2 eetlepels

groene olijventapenade

2 eetlepels

olijfolie

1 theelepel

gedroogde Italiaanse keukenkruiden

2 maal 100 g

rosbief

Aan de slag

Ravioli in ruime pan in 8 min. gaarkoken. Broccoli in weinig water met zout in 4 min. beetgaar koken en afgieten. Sinaasappels dik schillen en boven schaal (om sap op te vangen) partjes tussen vliezen uitsnijden. Tapenade, olie en kruiden door sap roeren. Ravioli en broccoli laten uitlekken. Ravioli mengen met broccoli, rosbief, sinaasappelpartjes en dressing. Op smaak brengen met zout en peper. Ravioli over vier borden verdelen.