Japanse wokschotel met tofu

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g mihoen
- 375 g tofu naturel
- 150 ml verse woksaus sesam-soja
- 2 tenen knoflook
- 230 g bamboescheuten
- 3 el zonnebloemolie
- 400 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
- 1 zak cassavekroepoek
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
- Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op verpakking. Snijd de tofu in blokjes en leg in de woksaus. Pers de knoflook erboven uit. Laat de bamboescheuten uitlekken.
- Verhit de olie in een wok. Bak de tofu in 3 min., neem uit de pan en houd warm. Voeg wokgroente en marinade toe (van tofu) toe en roerbak 2 min. Voeg de boemboescheuten toe en roerbak 4 min. Voeg de mihoen toe en bak 2 min. voorzichtig mee. Serveer de wokschotel met kroepoek.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 540 kcal
- eiwit 20 g
- koolhydraten 76 g
-
vet 18 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Japanse wokschotel met tofu
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Japanse wokschotel met tofu
- 250 g mihoen
- 375 g tofu naturel
- 150 ml verse woksaus sesam-soja
- 2 tenen knoflook
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op verpakking. Snijd de tofu in blokjes en leg in de woksaus. Pers de knoflook erboven uit.
- 230 g bamboescheuten
- 3 el zonnebloemolie
Laat de bamboescheuten uitlekken. Verhit de olie in een wok. Bak de tofu in 3 min., neem uit de pan en houd warm.
- 400 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
Voeg wokgroente en marinade toe (van tofu) toe en roerbak 2 min. Voeg de boemboescheuten toe en roerbak 4 min.
- 1 zak cassavekroepoek
Voeg de mihoen toe en bak 2 min. voorzichtig mee. Serveer de wokschotel met kroepoek.