bewaar
Japanse wokschotel met tofu
Japanse wokschotel met tofu
bewaar

Japanse wokschotel met tofu

20 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

mihoen

375 g

tofu naturel

150 ml

verse woksaus sesam-soja

2 tenen

knoflook

230 g

bamboescheuten

3 el

zonnebloemolie

400 g

Chinese wokgroente kool & sugarsnaps

1 zak

cassavekroepoek

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op verpakking. Snijd de tofu in blokjes en leg in de woksaus. Pers de knoflook erboven uit. Laat de bamboescheuten uitlekken.

2

Verhit de olie in een wok. Bak de tofu in 3 min., neem uit de pan en houd warm. Voeg wokgroente en marinade toe (van tofu) toe en roerbak 2 min. Voeg de boemboescheuten toe en roerbak 4 min. Voeg de mihoen toe en bak 2 min. voorzichtig mee. Serveer de wokschotel met kroepoek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Japanse wokschotel met tofu

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig