bewaar
Japanse wokschotel met tofu
Japanse wokschotel met tofu
bewaar

Japanse wokschotel met tofu

20 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

mihoen

375 g

tofu naturel

150 ml

verse woksaus sesam-soja

2 tenen

knoflook

230 g

bamboescheuten

3 el

zonnebloemolie

400 g

Chinese wokgroente kool & sugarsnaps

1 zak

cassavekroepoek

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op verpakking. Snijd de tofu in blokjes en leg in de woksaus. Pers de knoflook erboven uit. Laat de bamboescheuten uitlekken.

2

Verhit de olie in een wok. Bak de tofu in 3 min., neem uit de pan en houd warm. Voeg wokgroente en marinade toe (van tofu) toe en roerbak 2 min. Voeg de boemboescheuten toe en roerbak 4 min. Voeg de mihoen toe en bak 2 min. voorzichtig mee. Serveer de wokschotel met kroepoek.