bewaar
Pikante kaasrisotto en groenteschnitzels
Pikante kaasrisotto en groenteschnitzels
bewaar

Pikante kaasrisotto en groenteschnitzels

30 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

middelgrote uien

75 g

ongezouten roomboter

900 g

kruidenbouillon

300 g

risottorijst

600 g

geschrapte worteltjes

360 g

Garden Gourmet groenteschijf

15 g

verse peterselie

185 g

geraspte kaas pittig 45+

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. In braadpan ui in 1/3 boter 3 min. fruiten. Risottorijst erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing met kruidenbouillon bereiden. Worteltjes in plakjes snijden. In koekenpan de helft van de rest van de boter verhitten en wortel 8 min. fruiten. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en groenteschnitzels in 4-6 min. bruinbakken, af en toe keren. Peterselie fijnknippen. Peterselie, wortel en helft van kaas door risottorijst scheppen. Rest van kaas erover strooien en met groenteschnitzels serveren.