Pikante kaasrisotto en groenteschnitzels

Advertentie
Ingrediënten
- 2 middelgrote uien
- 75 g ongezouten roomboter
- 900 g kruidenbouillon (van tablet)
- 300 g risottorijst
- 600 g geschrapte worteltjes
- 360 g Garden Gourmet groenteschijven
- 15 g verse peterselie
- 185 g geraspte kaas pittig 45+
Advertentie
Bereiden
Uien pellen en snipperen. In braadpan ui in 1/3 boter 3 min. fruiten. Risottorijst erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing met kruidenbouillon bereiden. Worteltjes in plakjes snijden. In koekenpan de helft van de rest van de boter verhitten en wortel 8 min. fruiten. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en groenteschnitzels in 4-6 min. bruinbakken, af en toe keren. Peterselie fijnknippen. Peterselie, wortel en helft van kaas door risottorijst scheppen. Rest van kaas erover strooien en met groenteschnitzels serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 780 kcal
- eiwit 33 g
- koolhydraten 72 g
-
vet 40 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Pikante kaasrisotto en groenteschnitzels
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pikante kaasrisotto en groenteschnitzels
- 2 middelgrote uien
- 25 g ongezouten roomboter
- 900 g kruidenbouillon
- 300 g risottorijst
Uien pellen en snipperen. In braadpan ui in de boter 3 min. fruiten. Risottorijst erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing met kruidenbouillon bereiden.
- 600 g geschrapte worteltjes
- 50 g ongezouten roomboter
- 360 g Garden Gourmet groenteschijven
Worteltjes in plakjes snijden. In koekenpan boter verhitten en wortel 8 min. fruiten. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en groenteschnitzels in 4-6 min. bruinbakken, af en toe keren.
- 15 g verse peterselie
- 185 g geraspte kaas pittig 45+
Peterselie fijnknippen. Peterselie, wortel en helft van kaas door risottorijst scheppen. Rest van kaas erover strooien en met groenteschnitzels serveren.