Pi­kan­te kaas­ri­sot­to en groen­te­schnit­zels

(12) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 12

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. In braadpan ui in 1/3 boter 3 min. fruiten. Risottorijst erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing met kruidenbouillon bereiden. Worteltjes in plakjes snijden. In koekenpan de helft van de rest van de boter verhitten en wortel 8 min. fruiten. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en groenteschnitzels in 4-6 min. bruinbakken, af en toe keren. Peterselie fijnknippen. Peterselie, wortel en helft van kaas door risottorijst scheppen. Rest van kaas erover strooien en met groenteschnitzels serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 780 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 40 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 30-31

Pikante kaasrisotto en groenteschnitzels

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pi­kan­te kaas­ri­sot­to en groen­te­schnit­zels

1
1
  • 2 middelgrote uien
  • 25 g ongezouten roomboter
  • 900 g kruidenbouillon
  • 300 g risottorijst

Uien pellen en snipperen. In braadpan ui in de boter 3 min. fruiten. Risottorijst erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing met kruidenbouillon bereiden.

2
2
  • 600 g geschrapte worteltjes
  • 50 g ongezouten roomboter
  • 360 g Garden Gourmet groenteschijven

Worteltjes in plakjes snijden. In koekenpan boter verhitten en wortel 8 min. fruiten. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en groenteschnitzels in 4-6 min. bruinbakken, af en toe keren.

3
3
  • 15 g verse peterselie
  • 185 g geraspte kaas pittig 45+

Peterselie fijnknippen. Peterselie, wortel en helft van kaas door risottorijst scheppen. Rest van kaas erover strooien en met groenteschnitzels serveren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.