bewaar
Viva la pasta!
Viva la pasta!
bewaar

Viva la pasta!

Maispasta met worteltjes, vegetarisch gehakt en tomatensaus.

25 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

AH Vrij van glu­ten fu­sil­li

1

gele paprika

8

geschrapte worteltjes

3 el

zonnebloemolie

175 g

Garden Gourmet fijngehakt

375 ml

tomato frito

100 ml

kraanwater

150 g

geraspte belegen kaas

Maispasta met worteltjes, vegetarisch gehakt en tomatensaus.

Aan de slag

1

Breng een grote pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de pasta in 10 min. gaar. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de worteltjes in plakjes.

2

Verhit de olie in een braadpan en bak de worteltjes ongeveer 3 min. Doe de paprika en het vegetarische gehakt erbij en bak dit ongeveer 3 min. mee. Doe dan de tomato frito en het water in de pan en laat dit ongeveer 5 min. op laag vuur pruttelen.

3

Giet de pasta af en meng de saus erdoor. Strooi er aan tafel lekker veel kaas over.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.