bewaar
Groenteschijf met tomatentapenade
Groenteschijf met tomatentapenade
bewaar

Groenteschijf met tomatentapenade

20 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

broccoli

25 g

ongezouten roomboter

700 g

krieltjes

320 g

Garden Gourmet groenteschijven

2 tenen

verse knoflook

180 g

gedroogde tomaten

1 el

kappertjes

100 ml

extra vierge olijfolie

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

1

Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stelen in stukjes snijden en in 6 min. beetgaar koken. In koekenpan helft van de boter verhitten en krieltjes 10 min. bakken. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van boter verhitten en groenteschijven 4-6 min. bakken. Knoflook pellen. In keukenmachine knoflook, tomaten en kappertjes mengen. Olie toevoegen terwijl machine draait, tot samenhangend geheel ontstaat. Groenteschijven serveren met tapenade, gebakken krieltjes en broccoli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groenteschijf met tomatentapenade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig