bewaar
Groenteschijf met tomatentapenade
Groenteschijf met tomatentapenade
bewaar

Groenteschijf met tomatentapenade

20 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

broccoli

25 g

ongezouten roomboter

700 g

krieltjes

320 g

Garden Gourmet groenteschijf

2 tenen

verse knoflook

180 g

gedroogde tomaten

1 el

kappertjes

100 ml

extra vierge olijfolie

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stelen in stukjes snijden en in 6 min. beetgaar koken. In koekenpan helft van de boter verhitten en krieltjes 10 min. bakken. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van boter verhitten en groenteschijven 4-6 min. bakken. Knoflook pellen. In keukenmachine knoflook, tomaten en kappertjes mengen. Olie toevoegen terwijl machine draait, tot samenhangend geheel ontstaat. Groenteschijven serveren met tapenade, gebakken krieltjes en broccoli.