Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes
530 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
700 g
8
6 el
360 g
4 el
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 04-05 - 2002 week 04-05
Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Krieltjes in pan met water in ca. 5 minuten gaarkoken. Tomaten wassen en inkruisen, bestrooien met zout en peper, besprenkelen met de helft 1/6 olie en in ovenschaal zetten. Tomaten ca. 10 minuten grillen, halverwege omkeren en nogmaals besprenkelen met dezelfde hoeveelheid olie. In koekenpan rest van olie verhitten en op matig vuur spinazierondo's onder af en toe keren in ca. 5 minuten gaar bakken. Kruiden door krieltjes scheppen. Schnitzels serveren met krieltjes en gegrilde tomaten.
Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes

hoofdgerecht
4 personen
530 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Krieltjes in pan met water in ca. 5 minuten gaarkoken. Tomaten wassen en inkruisen, bestrooien met zout en peper, besprenkelen met de helft 1/6 olie en in ovenschaal zetten. Tomaten ca. 10 minuten grillen, halverwege omkeren en nogmaals besprenkelen met dezelfde hoeveelheid olie. In koekenpan rest van olie verhitten en op matig vuur spinazierondo's onder af en toe keren in ca. 5 minuten gaar bakken. Kruiden door krieltjes scheppen. Schnitzels serveren met krieltjes en gegrilde tomaten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
700 g krieltjes
8 tomaten
6 el milde olijfolie
360 g Garden Gourmet spinazie-kaas rondo's
4 el Italiaanse kruidenmix
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter




