Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes

Advertentie
Ingrediënten
- 700 g krieltjes
- 8 tomaten
- 6 el milde olijfolie
- 360 g Garden Gourmet spinazie-kaas rondo's
- 4 el Italiaanse kruidenmix
Keukenspullen
- ovenschaal inhoud ca. 2 liter
Advertentie
Bereiden
Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Krieltjes in pan met water in ca. 5 minuten gaarkoken. Tomaten wassen en inkruisen, bestrooien met zout en peper, besprenkelen met de helft 1/6 olie en in ovenschaal zetten. Tomaten ca. 10 minuten grillen, halverwege omkeren en nogmaals besprenkelen met dezelfde hoeveelheid olie. In koekenpan rest van olie verhitten en op matig vuur spinazierondo's onder af en toe keren in ca. 5 minuten gaar bakken. Kruiden door krieltjes scheppen. Schnitzels serveren met krieltjes en gegrilde tomaten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 530 kcal
- eiwit 15 g
- koolhydraten 49 g
-
vet 30 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes
- 700 g krieltjes
Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Krieltjes in pan met water in ca. 5 minuten gaarkoken.
- 8 tomaten
- 2 el milde olijfolie
Tomaten wassen en inkruisen, bestrooien met zout en peper, besprenkelen met de helft van de olie en in ovenschaal zetten. Tomaten ca. 10 minuten grillen, halverwege omkeren en nogmaals besprenkelen met de rest van de olie.
- 4 el milde olijfolie
- 360 g Garden Gourmet spinazie-kaas rondo's
- 4 el Italiaanse kruidenmix
In koekenpan rest van olie verhitten en op matig vuur spinazierondo's onder af en toe keren in ca. 5 minuten gaar bakken. Kruiden door krieltjes scheppen. Schnitzels serveren met krieltjes en gegrilde tomaten.