bewaar
Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes
Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes
bewaar

Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes

20 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

krieltjes

8

tomaten

6 el

milde olijfolie

360 g

Garden Gourmet spinazie-kaas rondo

4 el

Italiaanse kruidenmix

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Aan de slag

Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Krieltjes in pan met water in ca. 5 minuten gaarkoken. Tomaten wassen en inkruisen, bestrooien met zout en peper, besprenkelen met de helft 1/6 olie en in ovenschaal zetten. Tomaten ca. 10 minuten grillen, halverwege omkeren en nogmaals besprenkelen met dezelfde hoeveelheid olie. In koekenpan rest van olie verhitten en op matig vuur spinazierondo's onder af en toe keren in ca. 5 minuten gaar bakken. Kruiden door krieltjes scheppen. Schnitzels serveren met krieltjes en gegrilde tomaten.