Griekse stoofschotel
710 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
325 g
2
2 tenen
6 el
200 g
400 g
1 el
360 g
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 02-03 - 2002 week 02-03
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en snipperen. In wok of koekenpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Sperziebonen, tomaten en oregano toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes stoven. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten. Burgers op matig vuur ca. 4 minuten onder af en toe keren bakken. Stoofschotel op smaak brengen met zout en peper. Burgers serveren met rijst en stoofschotel.
Griekse stoofschotel

hoofdgerecht
4 personen
710 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en snipperen. In wok of koekenpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Sperziebonen, tomaten en oregano toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes stoven. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten. Burgers op matig vuur ca. 4 minuten onder af en toe keren bakken. Stoofschotel op smaak brengen met zout en peper. Burgers serveren met rijst en stoofschotel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
325 g meergranenrijst
2 grote uien
2 tenen verse knoflook
6 el zonnebloemolie
200 g sperziebonen zeer fijn
400 g gepelde tomaten
1 el gedroogde oregano
360 g Garden Gourmet Griekse rondo's
Dit heb je nodig
wok







