Falafelburger

650 kcal

25 min. bereiden

2.8/5

(71)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier


2011 nr. 10 - Zo uit de oven

2011 week 41-44 - 2011 week 41-44

Aan de slag

  1. Doe de couscous in een ruime schaal en meng met het kerriepoeder, de rozijnen en zout naar smaak. Giet er zo veel kokend water op dat de couscous net onder staat. Laat 10 min. staan. Verhit 3/5 olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie in delen toe. Voeg pas een nieuw deel toe als het vorige deel is geslonken. Breng op smaak met peper en zout. Laat uitlekken in een vergiet en duw met een lepel het vocht eruit. Snijd de spinazie grof.

  2. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de falafelburgers in 4 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Roer de couscous los met een vork en meng de spinazie erdoor. Serveer met de burgers.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Wat vond je van dit recept?

Falafelburger

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig