bewaar
Vegetarische andijvie-kerriestamppot
Vegetarische andijvie-kerriestamppot
bewaar

Vegetarische andijvie-kerriestamppot

Wat je doet als de blaadjes van de bomen beginnen te vallen? Juist, dan maak je deze stamppot.

30 min. bereiden
93waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

kruimige aardappel

1

ui

250 g

champignons

50 g

ongezouten roomboter

1 el

kerriepoeder

250 ml

halfvolle melk

420 g

Garden Gourmet balletjes

400 g

gesneden andijvie

Wat je doet als de blaadjes van de bomen beginnen te vallen? Juist, dan maak je deze stamppot.

Aan de slag

1

Roer de andijvie erdoor en verwarm goed door. Beng de stamppot op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met balletjes en champignons.

2

Schil de aardappelen, was ze en snijd in stukken. Kook ze gaar in 20 min. Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes.

3

Verhit de boter in de braadpan. Fruit de ui en kerriepoeder 3 min. Voeg de balletjes toe en bak 3 min. mee. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee.Verwarm de melk en stamp de aardappels met melk tot puree.