bewaar
Pasta met Italiaanse roerbakgroente
Pasta met Italiaanse roerbakgroente
bewaar

Pasta met Italiaanse roerbakgroente

Vegetariërs te eten? Dit pastagerecht is altijd een succes.

20 min. bereiden
1 min. wachten
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farfalle

2

uien

2 el

traditionele olijfolie

240 g

groene olijven zonder pit

240 g

Quornstukjes

450 g

diepvries Italiaans groentepannetje

470 g

sugo verdure tomatensaus in pot

150 g

gemalen oude kaas

Vegetariërs te eten? Dit pastagerecht is altijd een succes.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd de olijven in plakjes. Verhit de olie in de braadpan en bak de quorn rondom bruin. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee.

2

Voeg de groenten toe en bak 4 min. mee. Voeg de olijven en tomatensaus toe en verwarm het geheel door en door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pasta met saus en kaas.