Farfalle met auberginesaus

italiaans
hoofdgerecht
4 personen
3
26
Advertentie
Ingrediënten
- 300 g farfalle (strikjespasta)
- 2 aubergines (à ca. 250 g)
- 1 rode ui
- 4 el olijfolie
- 1 schaaltje half-om-halfgehakt (ca. 300 g)
- 1 pot sugo verdure (pastasaus met paprika en aubergine 470 g)
- 4 el gemalen Parmezaanse kaas
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken. Gehakt toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Pastasaus toevoegen en ca. 10 minuten zacht stoven. Pasta afgieten. Pasta serveren met auberginesaus en Parmezaanse kaas.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 650 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 74 g
- vet 33 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 18-19