bewaar
Macaroni met gehakt en kapucijners
Macaroni met gehakt en kapucijners
bewaar

Macaroni met gehakt en kapucijners

10 min. bereiden
15 min. wachten
214waarderingen

Ingrediënten

300 g

macaroni

1 el

olijfolie

300 g

half-om-half gehakt

1 pakje

sugo piccante

1 blik

jonge kapucijners

125 g

magere kwarkyoghurt

½ zakje

gemalen kaas belegen 48+

Dit heb je nodig

  • ovenschaal 25 x 25 cm

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het gehakt al roerend in 8 min. bruin en rul. Voeg de pastasaus en de kapucijners toe en warm door. Meng de macaroni en de kwarkyoghurt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en zet 15 min. in de oven. Lekker met een frisse komkommersalade met vinaigrette.

tip

algemeenU kunt deze ovenschotel 1 dag van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren, bak de schotel op dezelfde in 25 min. op 200 °C.