Ingrediënten
4 personen
300 g
macaroni grande
1 el
traditionele olijfolie
300 g
half-om-halfgehakt
1 el
gedroogde Italiaanse kruiden
400 g
Italiaanse roerbakmix
400 g
tomatenblokjes
75 g
rucola
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking, bewaar 100 ml (per 4 personen) van het kookvocht. Verhit de olie in een braadpan en roerbak hierin het gehakt goudbruin en gaar in ca. 5 min., het mogen stukjes blijven. Breng op smaak met peper en zout en roer de Italiaanse kruiden erbij.
Schep de roerbakmix erbij en roerbak 5 min. Voeg de tomatenblokjes met vocht en het kookvocht van de pasta toe en stoof de saus afgedekt ca. 10 min. Giet de macaroni af en schep deze met de rucola door de saus. Serveer het gerecht in diepe borden.
Macaroni met gehakt en groente

hoofdgerecht
null personen
555 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking, bewaar 100 ml (per 4 personen) van het kookvocht. Verhit de olie in een braadpan en roerbak hierin het gehakt goudbruin en gaar in ca. 5 min., het mogen stukjes blijven. Breng op smaak met peper en zout en roer de Italiaanse kruiden erbij.
Schep de roerbakmix erbij en roerbak 5 min. Voeg de tomatenblokjes met vocht en het kookvocht van de pasta toe en stoof de saus afgedekt ca. 10 min. Giet de macaroni af en schep deze met de rucola door de saus. Serveer het gerecht in diepe borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g macaroni grande
1 el traditionele olijfolie
300 g half-om-halfgehakt
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
400 g Italiaanse roerbakmix
400 g tomatenblokjes
75 g rucola