Bloem­kool met room-pes­to­saus

(25) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 25

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 250 °C en aardappelballetjes in 10-12 min. bakken. Bloemkool schoonmaken, in roosjes verdelen en in 12 min. beetgaar koken. Uien pellen en in ringen snijden. Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan helft van boter verhitten en karbonades met ui in 10 min. bruin en gaar bakken. Paprika schoonmaken en in kleine stukjes snijden. In andere koekenpan rest van boter verhitten en paprika 5 min. bakken. Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Paprika erdoor scheppen. Bloemkool serveren met saus, karbonades en aardappelballetjes.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.