Tartaar en bloemkool met gorgonzola

Advertentie
Ingrediënten
- 4 rode uien
- 1 bloemkool
- 50 gr boter
- 2 maal 2 rundertartaartjes
- 1 zak aardappelblokjes (pom rissolées, diepvries 750 g)
- 150 gr gorgonzola (kaas)
Keukenspullen
- ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Grill voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Bloemkool schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en in 6 min. beetgaar koken. In grote koekenpan 25 g boter verhitten en aardappelblokjes bakken. In andere koekenpan tartaartjes met uiringen in rest van boter bakken. Bloemkool in vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. In ovenschaal scheppen en gorgonzola erover verdelen. Onder grill kaas laten smelten. Tartaartjes over vier borden verdelen. Uiringen erop leggen en met bloemkool en aardappelblokjes serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 800 kcal
- eiwit 34 g
- koolhydraten 57 g
- vet 49 g