Tartaar en bloemkool met gorgonzola

800 kcal

25 min. bereiden

2.9/5

(28)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet


2004 week 30-31 - 2004 week 30-31

Aan de slag

  1. Grill voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Bloemkool schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en in 6 min. beetgaar koken. In grote koekenpan 25 g boter verhitten en aardappelblokjes bakken. In andere koekenpan tartaartjes met uiringen in rest van boter bakken. Bloemkool in vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. In ovenschaal scheppen en gorgonzola erover verdelen. Onder grill kaas laten smelten. Tartaartjes over vier borden verdelen. Uiringen erop leggen en met bloemkool en aardappelblokjes serveren.

Wat vond je van dit recept?

Tartaar en bloemkool met gorgonzola

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig