bewaar
Tartaar en bloemkool met gorgonzola
Tartaar en bloemkool met gorgonzola
bewaar

Tartaar en bloemkool met gorgonzola

25 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

rode uien

1

bloemkool

50 gr

boter

2 maal 2

rundertartaartjes

1 zak

aardappelblokjes

150 gr

gorgonzola

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Grill voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Bloemkool schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en in 6 min. beetgaar koken. In grote koekenpan 25 g boter verhitten en aardappelblokjes bakken. In andere koekenpan tartaartjes met uiringen in rest van boter bakken. Bloemkool in vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. In ovenschaal scheppen en gorgonzola erover verdelen. Onder grill kaas laten smelten. Tartaartjes over vier borden verdelen. Uiringen erop leggen en met bloemkool en aardappelblokjes serveren.