Ge­gril­de kar­bo­na­des met re­lish

(2) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
2 2

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schoonboenen en met vork inprikken. Op keukenpapier in magnetron op vol vermogen (700 Watt) in 12 min. bijna gaar laten worden. Aardappels in keukenhanddoek verpakken en 10 min. laten nagaren. Ovengrill voorverwarmen. Karbonades met 1 el olie bestrijken en met zout en peper bestrooien. Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. Vlees onder grill in 5-6 min. per zijde gaar en bruin roosteren. Roosjes in 4 min. beetgaar koken, laten uitlekken en met zout en peper bestrooien. In wok rest van olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en bloemkool 2 min. roerbakken. Aardappels over vier borden verdelen, met mes inkruisen, met zout bestrooien en klontje boter erop leggen. Met karbonades, augurkenrelish en bloemkool serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.