bewaar
Penne met paddestoel-tomatensaus
Penne met paddestoel-tomatensaus
bewaar

Penne met paddestoel-tomatensaus

20 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

300 g

penne

2 doosjes

champignons

1 schaaltje

kipfiletblokjes

3 eetlepels

olijfolie

1 zakje

pijnboompitten

1 pak

gezeefde tomaten

6 eetlepels

sausmix voor porcini penne

Aan de slag

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en kipblokjes 5 min. bakken. Champignons erdoor scheppen en nog 5 min. bakken. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Gezeefde tomaten bij champignons schenken en sausmix erdoor roeren. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Penne serveren met saus en bestrooien met pijnboompitten. Lekker met groene salade.