Penne met paddestoel-tomatensaus

535 kcal

20 min. bereiden

2.7/5

(23)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 week 26-27 - 2004 week 26-27

Aan de slag

  1. Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en kipblokjes 5 min. bakken. Champignons erdoor scheppen en nog 5 min. bakken. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Gezeefde tomaten bij champignons schenken en sausmix erdoor roeren. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Penne serveren met saus en bestrooien met pijnboompitten. Lekker met groene salade.

Wat vond je van dit recept?

Penne met paddestoel-tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig