bewaar
Penne met paddestoel-tomatensaus
Penne met paddestoel-tomatensaus
bewaar

Penne met paddestoel-tomatensaus

20 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

2 doosjes

champignons

1 schaaltje

kipfiletblokjes

3 eetlepels

olijfolie

1 zakje

pijnboompitten

1 pak

gezeefde tomaten

6 eetlepels

sausmix voor porcini penne

Aan de slag

1

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en kipblokjes 5 min. bakken. Champignons erdoor scheppen en nog 5 min. bakken. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Gezeefde tomaten bij champignons schenken en sausmix erdoor roeren. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Penne serveren met saus en bestrooien met pijnboompitten. Lekker met groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met paddestoel-tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig