bewaar
Penne met broccoli en tomatensaus
Penne met broccoli en tomatensaus
bewaar

Penne met broccoli en tomatensaus

25 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

1

ui

600 g

broccoli

2 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

Quorn-stukjes

1 potje

tomatensaus

½ zakje

pastakaas

Aan de slag

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken (incl. steel), in roosjes verdelen en in 3 min. beetgaar koken. Olie in braadpan verhitten en ui fruiten. Quorn toevoegen en 3 min. bakken. Tomatensaus en 3 el water erdoor roeren en door en door warm laten worden. Eventueel met zout en peper op smaak brengen. Saus, broccoli en penne over vier borden verdelen en met kaas bestrooien. Lekker met groene salade en balsamicodressing.