bewaar
Kabeljauwschotel met tomatensaus
Kabeljauwschotel met tomatensaus
bewaar

Kabeljauwschotel met tomatensaus

30 min. bereiden
20 min. wachten
41waarderingen

Ingrediënten

2 struiken

broccoli

1

courgette

4 el

olijfolie

400 g

kabeljauwfilet

1 pot

tomatensaus

3 el

kappertjes

300 g

penne

Dit heb je nodig

  • ovenschaal

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C. Broccoli in ruim water in ca. 4 min. beetgaar koken. Broccoli uit water scheppen en koud afspoelen. Courgette in dunne plakken snijden en 2 min. in zelfde pan even koken. Broccoli in plakken snijden. Ovenschaal invetten met 2 el olijfolie. Vis droogdeppen en met peper en zout bestrooien. 2 el olijfolie in koekenpan verhitten en vis aan beide zijden 3 min. bakken. Bodem van schaal met 3 el tomatensaus bestrijken. Courgette erop leggen. Vis erop leggen en daar weer gesneden broccoli op. Doorgaan tot alles op is. Steeds kappertjes tussen lagen strooien. Schaal overgieten met rest van saus. Restje saus uit pot met wat kookvocht mengen en over schotel gieten. Ovenschotel in ca. 20 min. in midden van oven bakken. Intussen pasta beetgaar koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bij ovenschotel serveren.