Kabeljauwschotel met havermoutkorstje

415 kcal

15 min. bereiden, 20 min. wachten

3.5/5

(23)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter


2002 week 44-45 - 2002 week 44-45

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Kabeljauwfilet in ovenschaal leggen en bestrooien met zout en peper. Tomaatjes wassen en halveren. Tomaatjes en kappertjes over vis verdelen. Peterselie fijn knippen. Citroen goed schoonboenen en schil raspen (rest citroen wordt niet gebruikt). Peterselie mengen met havermout en citroenrasp. Havermoutmengsel over vis verdelen en besprenkelen met olie. Schaal op rooster plaatsen en vis in midden van oven in ca. 20 minuten gaar laten worden. Laatste 6 minuten ciabatta naast schaal op rooster leggen en afbakken. Ovenschotel serveren met warme ciabatta. Lekker met komkommersalade.

Wat vond je van dit recept?

Kabeljauwschotel met havermoutkorstje

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig