bewaar
Penne met tomatensaus
Penne met tomatensaus
bewaar

Penne met tomatensaus

25 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

2

uien

2 teentjes

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

1 duopak

magere spekreepjes

2 blikken

tomatenblokjes

1 blikje

tomatenpuree

3 eetlepels

worcestershiresauce

300 g

penne

Aan de slag

Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie met ui en knoflook 2 min. verhitten. Spekreepjes toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenblokjes, tomatenpuree en worcestershiresaus toevoegen en gedeeltelijk afgedekt 15 min. laten sudderen. Intussen penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Penne afgieten en mengen met tomatensaus. Eventueel op smaak maken met extra worcestershiresaus. Lekker met kropsla met balsamicodressing.