bewaar
Penne met paddestoelensaus
Penne met paddestoelensaus
bewaar

Penne met paddestoelensaus

20 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

penne rigate

2

uien

1 bakje

oesterzwammen

½ potje

gedroogde tomaten in olie

2 eetlepels

olijfolie

1 duopakje

hamreepjes

2 potten

Specialità met Porcini

1 dl

droge witte wijn

Aan de slag

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Oesterzwammen schoonvegen en in repen snijden. Tomaten droogdeppen en fijn snijden. In braadpan olie verhitten en uien ca. 2 minuten bakken. Oesterzwammen toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Hamreepjes, tomaatstukjes en inhoud van potjes saus toevoegen en saus goed warm laten worden. Wijn en pasta erdoor roeren en gerecht door en door verwarmen. Lekker met sla en balsamicodressing.