Penne met paddestoelensaus

Advertentie
Ingrediënten
- 1 zak penne rigate (pasta 500 g)
- 2 uien
- 1 bakje oesterzwammen (150 g)
- ½ potje gedroogde tomaten in olie (a 180 g)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 duopakje hamreepjes (200 g)
- 2 potten Specialità met Porcini (pastasaus met paddestoelen à 150 g)
- 1 dl droge witte wijn
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Oesterzwammen schoonvegen en in repen snijden. Tomaten droogdeppen en fijn snijden. In braadpan olie verhitten en uien ca. 2 minuten bakken. Oesterzwammen toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Hamreepjes, tomaatstukjes en inhoud van potjes saus toevoegen en saus goed warm laten worden. Wijn en pasta erdoor roeren en gerecht door en door verwarmen. Lekker met sla en balsamicodressing.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 740 kcal
- eiwit 31 g
- koolhydraten 98 g
- vet 23 g