Penne met kaassaus

italiaans
hoofdgerecht
4 personen
3
23
Advertentie
Ingrediënten
- 300 g penne rigate (pasta)
- 2 rode uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 schaaltje roerbakstukjes (175 g, Tivall)
- ½ zak Italiaanse wokmix met broccoli (diepvries, a 750 g)
- 1 pot pastasaus (romana met pecorino en ricotta (425 g))
- 50 g pittige kaas (stuk, bijv. Zaanlander extra pikant)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. Olie met knoflook en ui 5 min. zachtjes verwarmen. Roerbakstukjes erdoor scheppen en 5 min. bakken. Wokmix toevoegen en nog 5 min. bakken. In pan saus verwarmen. Penne en groentemengsel door elkaar scheppen. Over vier borden verdelen. Saus erover verdelen. Kaas erover schaven. Lekker met groene salade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 580 kcal
- eiwit 29 g
- koolhydraten 76 g
- vet 18 g
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 04-05