Pasta met tomaten-vissaus

Advertentie
Ingrediënten
- 400 g penne (pasta pak a 500 g)
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 rode uien (in partjes)
- 1 zak wokmix (groen (750 g diepvries))
- 1 pot pastasaus (di mare (425 g))
- 1 pak koolvisfilet ((400 g, diepvries) ontdooid en in stukjes)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui. Voeg de wokgroenten toe en roerbak ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de tomatensaus toe en breng hem aan de kook. Voeg de visstukjes toe en stoof de dikke saus zachtjes al roerend ca. 5 minuten, of tot de vis gaar is. Giet de pasta af. Schep de penne door de saus of geef hem apart erbij.
Tip:
Voeg 1 bakje (150 gram) fruit des mers toe.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 615 kcal
- eiwit 38 g
- koolhydraten 89 g
- vet 12 g