bewaar
Pasta met Italiaanse vissaus
Pasta met Italiaanse vissaus
bewaar

Pasta met Italiaanse vissaus

25 min. bereiden
166waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

3 el

olijfolie

2

uien

1 bakje

champignons

350 g

winterpeen

1 blik

tomatenblokjes

1 schaal

tilapiafilet

2 takjes

peterselie

Aan de slag

Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan of wok de olie en bak de uisnippers, de champignons en de geraspte winterpeen goudbruin in 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes met tomaatvocht en 150 ml water toe en breng de saus aan de kook. Leg de visstukjes erin, draai het vuur laag en laat de vis in ca. 8 minuten gaar worden, schep voorzichtig om. Breng pittig op smaak met peper en zout. Snijd de peterselie fijn. Laat de pasta in een vergiet uitlekken en schep deze met de peterselie bij de vissaus. Serveer het gerecht in 4 diepe borden.

algemeenEen restje peterselie is lekker in soep, stoofschotels en over gekookte worteltjes.