bewaar
Italiaanse tilapiafilet met pasta
Italiaanse tilapiafilet met pasta
bewaar

Italiaanse tilapiafilet met pasta

20 min. bereiden
141waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne rigate

500 g

sperziebonen

350 g

tilapiafilet

1 el

salieblaadjes

8 plakjes

ontbijtspek

2 el

olijfolie

2

uien

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 minuten de sperziebonen toe, breng het water weer aan de kook en vervolg de kooktijd van de pasta. Snijd de tilapiafilet in 8 gelijke stukken. Wrijf ze in met peper en bestrooi ze met de salie. Wikkel om elk stukje filet 1 plakje ontbijtspek. Wrijf de bodem van een koekenpan in met wat olie en bak hierin de visstukken aan beide kanten 3-4 minuten, zodat het spek knapperig wordt. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schenk de rest van de olie in de pan en fruit hierin de uisnippers 3 minuten. Schep de ui door de pasta met sperziebonen en breng op smaak met peper en zout. Serveer de Italiaanse tilapia erbij.