bewaar
Italiaanse tilapiafilet met pasta
Italiaanse tilapiafilet met pasta
bewaar

Italiaanse tilapiafilet met pasta

20 min. bereiden
142waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne rigate

500 g

sperziebonen

350 g

tilapiafilet

1 el

salieblaadjes

8 plakjes

ontbijtspek

2 el

olijfolie

2

uien

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 minuten de sperziebonen toe, breng het water weer aan de kook en vervolg de kooktijd van de pasta. Snijd de tilapiafilet in 8 gelijke stukken. Wrijf ze in met peper en bestrooi ze met de salie. Wikkel om elk stukje filet 1 plakje ontbijtspek. Wrijf de bodem van een koekenpan in met wat olie en bak hierin de visstukken aan beide kanten 3-4 minuten, zodat het spek knapperig wordt. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schenk de rest van de olie in de pan en fruit hierin de uisnippers 3 minuten. Schep de ui door de pasta met sperziebonen en breng op smaak met peper en zout. Serveer de Italiaanse tilapia erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse tilapiafilet met pasta

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig