bewaar
Spaghetti met vissaus
Spaghetti met vissaus
bewaar

Spaghetti met vissaus

30 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

1 schaal

tilapiafilet

4 el

olijfolie

500 g

prei

1

rode paprika

1 blik

tomatenblokjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tilapiafilet in stukken en schep ze om met zout en peper.

2

Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de prei en paprika 3 minuten. Giet de spaghetti af, schep er de rest van de olie door en verdeel over 4 borden.

3

Schep de spaghetti, de vis en de tomatenblokjes erdoor, breng de saus voorzichtig omscheppend aan de kook en warm ca. 5 min. goed door, totdat de vis gaar is. Schep de vissaus in het midden.