bewaar
Penne met pittige vissaus
Penne met pittige vissaus
bewaar

Penne met pittige vissaus

30 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

2

uien

2 teentjes

knoflook

1

rode peper

2

rode paprika's

1 blikje

ansjovisfilets in olijfolie

1 schaaltje

tilapiafilet

1 blik

tomatenblokjes

zout en peper

Aan de slag

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Peper halveren, zaadjes verwijderen en peper fijn snijden. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In pan olie van ansjovis verhitten. Ui, knoflook en peper ca. 4 minuten fruiten. Paprika toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken. Ansjovis en tilapiafilet in stukjes snijden. Tilapiafilet, ansjovis en tomatenblokjes toevoegen en saus nog ca. 5 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus bij pasta serveren. Lekker met ijsbergsalade met vinaigrette.