Spaghetti tonijnsaus

Waarom dit pastagerecht zo goed voor je is? Vanwege de vele groentesoorten én de goede vetten in de tonijn.

570 kcal

25 min. bereiden

3.2/5

(206)

Ingrediënten

Aantal personen

2011 nr. 07 - Lekkerste recepten 2011 top 100

2011 week 26-31 - 2011 week 26-31

Aan de slag

  1. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Snijd de aubergine in blokjes. Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook 3 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatenblokjes en oregano toe en laat het geheel 10 min. stoven op laag vuur. Voeg de tonijn toe en warm nog 2 min. door.

  2. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Lekker met rucola erover.

Wat vond je van dit recept?

Spaghetti tonijnsaus

Waarom dit pastagerecht zo goed voor je is? Vanwege de vele groentesoorten én de goede vetten in de tonijn.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig