bewaar
Penne met broccolisalade
Penne met broccolisalade
bewaar

Penne met broccolisalade

30 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

broccoli

400 g

penne

1

rode peper

1 blikje

ansjovisfilets

5 eetlepels

olijfolie

2 potten

Specialità met Parmezaanse kaas

1 kleine

rode ui

2 eetlepels

balsamicoazijn

Aan de slag

Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en wassen. Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli in ca. 4 minuten beetgaar koken, afgieten, afspoelen met koud stromend water en goed laten uitlekken. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Ansjovis laten uitlekken. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Peper en ansjovis ca. 2 minuten bakken. Specialità toevoegen en verwarmen. Dressing roeren van rest van olie en azijn, zout en peper naar smaak toevoegen. Ui pellen, in stukjes snijden en met dressing door broccoli mengen. Penne serveren met salade.