bewaar
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
bewaar

Penne met romige kalkoen-courgettesaus

30 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

volkoren penne

2 eetlepels

olijfolie

1 schaaltje

kalkoenborstfiletreepjes

150 g

oesterzwammen

1

ui

1

courgette

1 teentje

knoflook

1 eetlepel

gedroogde oregano

125 ml

crème fraîche

6

zongedroogde tomaten op olie

Aan de slag

Penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In wok of braadpan olie verhitten en kalkoenreepjes hierin 5 min. roerbakken. Laatste 3 min. oesterzwam meebakken. Kalkoenreepjes en oesterzwammen op schaal scheppen en bestrooien met zout en peper. In achtergebleven bakvet uiringen 2 min. fruiten. Courgette toevoegen en 5 min. meebakken. Knoflook en oregano erdoor scheppen en geheel nog 1 min. op hoog vuur roerbakken. Groente op smaak brengen met zout en peper en kalkoenmengsel erdoor scheppen. Penne afgieten en met crème fraîche en tomaatreepjes terugdoen in pan. Nog even goed doorwarmen. Penne over vier diepe borden verdelen en kalkoen-courgettemengsel erop scheppen.