bewaar
Penne met spek-spinazieroomsaus
Penne met spek-spinazieroomsaus
bewaar

Penne met spek-spinazieroomsaus

Oh jongens, dat worden allemaal leeggegeten borden vanavond.

20 min. bereiden
145waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

450 g

diepvries gesneden bladspinazie

5

zongedroogde tomaten op olie

3

bosuien

250 g

magere spekreepjes

200 ml

crème fraîche

Oh jongens, dat worden allemaal leeggegeten borden vanavond.

Aan de slag

1

Kook de pasta in ca. in 12 min. beetgaar. Bereid de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd in ringen.

2

Bak de spekreepjes ca. 5 min. in een droge koekenpan. Voeg de crème fraîche, tomaten en bosuitjes en warm ca. 1 min. mee. Schep de spinazie door het spekmengsel en breng op smaak met peper en eventueel zout. Pasta afgieten en serveren met saus. Lekker met geraspte pittige kaas.