Bami met roergebakken bloemkool

665 kcal

45 min. bereiden

2.5/5

(21)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2004 nr. 07 - Naar buiten!

Aan de slag

  1. In braadpan helft van olie verhitten en vleesblokjes rondom bruinbakken. Sambal erdoor roeren. Bloem erover strooien, vlees omscheppen en 200 ml warm water toevoegen. Vlees op laag vuur ca. 40 min. afgedekt laten sudderen. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Bloemkool in 10 min. beetgaar koken, in vergiet laten uitlekken en droogdeppen. Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok rest van olie verhitten en bloemkoolroosjes hierin 5 min. roerbakken. Selderij erdoor scheppen en bloemkool op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder. Mie over vier borden verdelen, stoofvlees met saus en bloemkool ernaast scheppen.

  • algemeenprijs per persoon 2.10 (in mei 2004)

Wat vond je van dit recept?

Bami met roergebakken bloemkool

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig