bewaar
Bami met citroen en Indonesische carré
Bami met citroen en Indonesische carré
bewaar

Bami met citroen en Indonesische carré

15 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

mienestjes

1

citroen

1 pak

nasi/bami groentemix

4 eetlepels

olie

1 zakje

mix voor bami

3 eetlepels

ketjap manis

2 pakjes

Indonesische carré

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en laten afkoelen. Citroen uitpersen. Peper uit groentepakket schoonmaken, pitjes verwijderen en in reepjes snijden. In wok 2 el olie verhitten, groenten (zonder taugé) 5 min. roerbakken. 1 1/2 dl water, kruidenmix en ca. 3 el citroensap toevoegen en 3 min. verwarmen. Mie en taugé toevoegen, goed doorwarmen. Ketjap en naar smaak peper en eventueel nog citroensap toevoegen. Ondertussen in koekenpan 2 el olie verhitten. Carrés op hoog vuur 2 min. aan elke kant bakken. Bami op vier borden scheppen, carrés ernaast leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bami met citroen en Indonesische carré

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig