bewaar
Bami met citroen en Indonesische carré
Bami met citroen en Indonesische carré
bewaar

Bami met citroen en Indonesische carré

15 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

300 g

mienestjes

1

citroen

1 pak

nasi/bami groentemix

4 eetlepels

olie

1 zakje

mix voor bami

3 eetlepels

ketjap manis

2 pakjes

Indonesische carré

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en laten afkoelen. Citroen uitpersen. Peper uit groentepakket schoonmaken, pitjes verwijderen en in reepjes snijden. In wok 2 el olie verhitten, groenten (zonder taugé) 5 min. roerbakken. 1 1/2 dl water, kruidenmix en ca. 3 el citroensap toevoegen en 3 min. verwarmen. Mie en taugé toevoegen, goed doorwarmen. Ketjap en naar smaak peper en eventueel nog citroensap toevoegen. Ondertussen in koekenpan 2 el olie verhitten. Carrés op hoog vuur 2 min. aan elke kant bakken. Bami op vier borden scheppen, carrés ernaast leggen.